torstai 26. maaliskuuta 2015

Kaikki hyvä loppuu aikanaan

Mietin tänään juostessani teitä. Kävin läpi ajatuksissani teistä jokaisen. Te olette mielettömän upea porukka. Kanssanne on mukava taivaltaa.
Ykköset ja kakkoset, matkamme jatkuu yhdessä vielä hetken aikaa. Kolmosille sanon viikon päästä kaihoisat mutta iloiset tsempit maailmalle lähtöön.

Kolmoset.. Mitähän teille sanoisin?? Tulin lähes vasta valmistuneena opena eteenne. Otitte minut vastaan ja annoitte minulle mahdollisuuden näyttää, millainen olen opettajana. Alkutaipaleemme ei ollut helppo mutta nyt ei ihan vielä itketä

Kakkoset... Saitte minusta vuosi sitten uuden ryhmänohjaajan. Paljon asioita muuttui ja nopeasti. Tiukka täti astui kuvioihin...Teistä on kasvanut vaikeuksien jälkeen tiivis ja yhtenäinen joukko. Osaatte vaatia mutta osaatte myös joustaa ja antaa tilaa. Tajusin vasta tänään, miten te myös "lennätte" pesästä parin kuukauden päästä. Osa teistä jää jatkamaan matkaa kanssani mutta osa lähtee eteenpäin.

Ykköset.. Matka jatkuu, jatkakaa samalla oppimisen innokkuudella mitä teillä on!! Unohtakaa naamarit kotiin ja tulkaa avoimin mielin kouluun!!! 
http://urly.fi/owh



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.