maanantai 23. maaliskuuta 2015

Työmaailmasta opettajaksi, Tanjan ajatuksia




Kuuleeko Ikaalinen


Hei

Olen hypännyt nyt kevään ajaksi opettajaksi Treduun Pyynikintielle. Vielä viime viikolla olin sairaalamaailmassa terveyskeskuksessa. Siellä työskentelin sairaanhoitajan ensiavussa ja omalääkäri- vastaanotolla. Lisäksi olen vuosien varrella työskennellyt terveydenhuoltoalalla monissa eri tehtävissä ja monenlaista koulutustakin olen saanut matkan varrella.

Blogia en ole aiemmin kirjoittanut, joten toivottavasti noviisista tulee joskus kisälli. Mestariksi tulemiseen tarvitaan paljon kokemusta ja harjoitusta. Mestariksi ei siis tulla hetkessä, tämä pätee niin jokaisessa työssä kuin tehtävässä. 

Nyt opetan Ikaalisten ryhmälle STPT14PATO3903.01.01, mikä vaikea kirjain- ja numeroyhdistelmä, kurssit "lähihoitaja työelämään ohjaajana ja lähihoitaja työhyvinvoinnin edistäjänä". Kurssin aikataulu on tiukka ja opetettavaa sekä opittavaa on paljon. Tehtäviä tulee valitettavasti olemaan erittäin paljon lyhyessä ajassa.

Ennen 7.4. työssäoppimisjaksoa osa tehtävistä tulee olla tehty hyväksyttävästi, jotta pääsee ammattiosaamisennäyttöihin.Jotkut tehtävät kulkee mukananne koko työssäoppimisjakson, kuten "matkalaukku" ja työhyvinvointi-tehtävä. 
Huomenna urakka alkaa.

Terveisin Tanja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.