perjantai 12. syyskuuta 2014

Marin ajatuksia

Viikot ovat menneet huimaa vauhtia. Olemme saaneet koulussa oppia iloisissa tunnelmissa. Elämä on tasaantunut.
Muutosta on kuitenkin pian tulossa. Kakkoset tulevat kouluun ja pian olemme yksi iso joukko. On jälleen uuden oppimisen aika. Tämä vaatii meiltä kaikilta uuden opettelua. Minä tunnen teidät kaikki mutta silti... Ei tämä ole niin helppoa kuin luulisi... Haastavaa itse kullekin mutta uskon meidän pärjäävän tämän haasteen kanssa. Olen valmis ottamaan haasteen vastaan; olettehan tekin?? Kuulen korvissani ykkösten ja kakkosten "JEAH" huudot. Ammentakaa toisistanne voimaa ja käyttäkää töissänne hyväksi toistenne kokemuksia.
Yhdessä teemme paljon ja saamme paljon aikaan.

Ilmassa on myös eron haikeutta. Ykkösistä 1/3 opiskelijoista lähtee pian kentälle. On aika luopua heistä mutta lupaan teille; he palaavat vielä. Tämä sama on edessä kakkosilla joulukuussa, heistä myös osa lähtee koulutusohjelmaan tammikuussa. En edes uskalla pohtia kolmosten tilannetta; he valmistuvat ihan pian.. APUA!!

Oho. Tulipas tästä synkistely juttu. Ei kuitenkaan ole tarkoitus synkistyävaan ottaa askel koti seuraavaa. On aika avata ovi ja katsoa viikon päästä, mitä siellä oven takana oikeastaan on.
.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhAiEMd6xSEOUec56IoSMd2raxOipK39Mqj_HRcpHrKn6OdhhUb1oQq4AmELrKp72c6KeXeEvf_q3n-46zk8Ap_LgcwG0S7CSOMEYIbFn6ljLkf6hpDcoE-HlLqs3v3OeUyZSVo3ZiyZwk/s1600/korit.jpg




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.